WRC 5 Esport Edition, PS4 Увеличи

WRC 5 Esport Edition, PS4

Световният рали шампионат е едно от най - зрелищните състезания в света. Пали двигателя и затегни колана, защото те очаква ожесточена и напрегната надпревара!

Повече информация

JWRC5ESPORTEDITIONPS4

Наличност: Не е в наличност

69,00 лв

Стандартът при рали игрите се завръща с топ реализъм, съвсем нова физика на автомобилите и страхотна визия, заедно с WRC 5.Кал, асфалт, сняг, лед... за първи път настилката има жизненоважно значение за поведението на твоя автомобил. Реалистично осветление - независимо дали караш рано сутрин, през деня или късно вечер - потопи се в истински жива заобикаляща те среда, изпълнена с мъгли, залязващи слънчеви лъчи и др. Научи се да побеждаваш на най-трудните терени и в най-тъмните вечери – успеха на твоя отбор зависи само от теб!

Освен всичко, ще трябва да се приспособиш, научавайки се как да се подготвиш за разнообразните условия, като настроиш подобаващо всичко по твоя автомобил. Реални поражения - пилотирането на рали шампионат е опасен спорт, за който често се плаща висока цена. За първи път в сериите, щетите, нанесени по колите вече са видими и оказват пряко влияние.

Изживей още по-динамичен WRC 2015 сезон с всичките състезатели, автомобили и специални трасета от WRC, WRC2, WRC3 и Junior WRC. Карай прецизно през снежните пътища на Швеция и каменистите трасета на Мексико и поеми контрол над рали легендите в 65 уникални специални нива в изцяло подсиления Career режим. Ръчно можеш да провериш и координираш всяка една част по колата. Окачвания, спирачки, клиренс - над 20 настройващи се параметри, чрез които да създадеш идеалния състезателен автомобил.

WRC 5 е игра, достъпна за всички. Ако за първи път заставаш зад волана, ще получиш безценни съвети за шофирането, както и обяснение на малките трикове, които ще те направят номер 1 в шампионата.

Агресивен, внимателен, напрегнат... поеми ролята на истинския рали състезател!

Технически характеристики:

В това издание на играта е включено допълнително съдържание:

  • Пълен достъп до eSport WRC шампионата
  • 13 ексклузивни трасета
  • 3 специални WRC визии
  • Конзола: PS4
  • Жанр: Спорт
  • Тип: Singleplayer / Multiplayer
  • Тип мултиплейър: Versus
  • Интернет връзка: Препоръчителна
  • Възрастова граница: 3+
  • Доставка от 2 до 5 работни дни

Напишете Вашето ревю

WRC 5 Esport Edition, PS4

WRC 5 Esport Edition, PS4

Световният рали шампионат е едно от най - зрелищните състезания в света. Пали двигателя и затегни колана, защото те очаква ожесточена и напрегната надпревара!

Напишете Вашето ревю