Assassin's Creed: Unity за Xbox One Увеличи

Assassin's Creed: Unity за Xbox One

Париж, 1789. Френската революция превръща един великолепен град в място изпълнено с терор и хаос. Неговите каменисти улици са напоени с кръвта на обикновените хора, които са се осмелили да се надигнат срещу потисническата аристокрация.

Повече информация

JGCONGASSASINSCREEDUNITYBOX1

Наличност: Не е в наличност

69,00 лв

Докато нацията се разкъсва, един млад мъж на име Арно ще се впусне в едно изключително пътешествие, което да му помогне да разобличи истинските сили, стоящи зад Революцията. Неговият стремеж ще го хвърли в средата на една безмилостна борба за определянето съдбата на един народ и ще го превърне в истински Master Assassin.

Assassin's Creed Unity е новата глава във всепризнатата поредица на Ubisoft, задвижвана от обновения енджин на студиото – Anvil, който е създаден специално за новата генерация конзоли и PC. От щурмуването на Бастилията до екзекуцията на Крал Луи XVI, Френската Революция ще бъде съпреживяна както никога досега. В състояние ли си да помогнеш на френския народ да изкове своята нова съдба?

Безмилостен нов герой в един брутален свят: играй като Арно, изцяло нова порода Асасин – по-смъртоносен от своите предци. Обезвреди своите цели благодарение на новото оръжие Phantom Blade – скрито острие със способностите на арбалет.

Съвсем нов паркур, боен и стелт геймплей: наслади се безпрецедентна степен на свобода и контрол над твоя Асасин, създаден благодарение на Anvil енджина.

Пълен контрол на движението: нова паркур механика за безпроблемно и свободно движение през градските стени и постройки.

Обновената бойна система ще ти осигури по-богато изживяване въз основа на уменията и навременната ти реакция.

Подсилен стелт геймплей, включвайки съвсем нов режи, механика за прикритие и техника за манипулиране на заобикалящата те тълпа. Стой скрит, издебни плячката си и нанеси атака без предупреждение!

Задълбочени механики за персонализиране , които да ти помогнат да определиш своя Асасин: създай свой собствен уникален стил на игра, благодарение на избора ти на оръжие, принадлежности, облекло и специализирани умения. Експериментирай със стотиците възможни комбинации и изгради своите стелт, бойни или навигационни способности. Стани истински Асасин!

Преоткрий един революционен Париж: поправи си път през зашеметяващ отворен свят, създаден чрез силата на новия Anvil енджин.

Уникално Co-ОР изживяване, което трябва да видиш със собствените си очи. В допълнение към епичната самостоятелна кампания, ще може да се включиш до трима твои приятели и заедно да се потопите в отворения свят на Париж. Изпълнявай амбициозни обири и вземи участие уникални мисии, проектирани специално за кооперативна игра. Саботирай екзекуция. Защити своята цел. Елиминирай агент на Тамплиерите. Приготви се – победата няма да е толкова лесна; ти и твоята смъртоносна група трябва да разчитате на комуникацията, координацията и уменията си, за да изпълните своята мисия и изчезнете в сенките.

 

Технически характеристики:

  • Конзола: XBOXONE
  • Жанр: Stealth
  • Тип: Singleplayer / Multiplayer
  • Тип мултиплейър: CO-OP / Versus
  • Интернет връзка: Препоръчителна
  • Възрастова граница: 18+
  • Доставка от 1 до 3 работни дни
  • А, ако си луд фен на поредицата, тук можеш да видиш и колекцията ни от книги.

Напишете Вашето ревю

Assassin's Creed: Unity за Xbox One

Assassin's Creed: Unity за Xbox One

Париж, 1789. Френската революция превръща един великолепен град в място изпълнено с терор и хаос. Неговите каменисти улици са напоени с кръвта на обикновените хора, които са се осмелили да се надигнат срещу потисническата аристокрация.

Напишете Вашето ревю