Assassin's Creed: Unity за Xbox One Увеличи

Assassin's Creed: Unity за Xbox One

Париж, 1789. Френската революция превръща един великолепен град в място изпълнено с терор и хаос. Неговите каменисти улици са напоени с кръвта на обикновените хора, които са се осмелили да се надигнат срещу потисническата аристокрация.

Повече информация

JGCONGASSASINSCREEDUNITYBOX1

69,00 лв

Докато нацията се разкъсва, един млад мъж на име Арно ще се впусне в едно изключително пътешествие, което да му помогне да разобличи истинските сили, стоящи зад Революцията. Неговият стремеж ще го хвърли в средата на една безмилостна борба за определянето съдбата на един народ и ще го превърне в истински Master Assassin.

Assassin's Creed Unity е новата глава във всепризнатата поредица на Ubisoft, задвижвана от обновения енджин на студиото – Anvil, който е създаден специално за новата генерация конзоли и PC. От щурмуването на Бастилията до екзекуцията на Крал Луи XVI, Френската Революция ще бъде съпреживяна както никога досега. В състояние ли си да помогнеш на френския народ да изкове своята нова съдба?

Безмилостен нов герой в един брутален свят: играй като Арно, изцяло нова порода Асасин – по-смъртоносен от своите предци. Обезвреди своите цели благодарение на новото оръжие Phantom Blade – скрито острие със способностите на арбалет.

Съвсем нов паркур, боен и стелт геймплей: наслади се безпрецедентна степен на свобода и контрол над твоя Асасин, създаден благодарение на Anvil енджина.

Пълен контрол на движението: нова паркур механика за безпроблемно и свободно движение през градските стени и постройки.

Обновената бойна система ще ти осигури по-богато изживяване въз основа на уменията и навременната ти реакция.

Подсилен стелт геймплей, включвайки съвсем нов режи, механика за прикритие и техника за манипулиране на заобикалящата те тълпа. Стой скрит, издебни плячката си и нанеси атака без предупреждение!

Задълбочени механики за персонализиране , които да ти помогнат да определиш своя Асасин: създай свой собствен уникален стил на игра, благодарение на избора ти на оръжие, принадлежности, облекло и специализирани умения. Експериментирай със стотиците възможни комбинации и изгради своите стелт, бойни или навигационни способности. Стани истински Асасин!

Преоткрий един революционен Париж: поправи си път през зашеметяващ отворен свят, създаден чрез силата на новия Anvil енджин.

Уникално Co-ОР изживяване, което трябва да видиш със собствените си очи. В допълнение към епичната самостоятелна кампания, ще може да се включиш до трима твои приятели и заедно да се потопите в отворения свят на Париж. Изпълнявай амбициозни обири и вземи участие уникални мисии, проектирани специално за кооперативна игра. Саботирай екзекуция. Защити своята цел. Елиминирай агент на Тамплиерите. Приготви се – победата няма да е толкова лесна; ти и твоята смъртоносна група трябва да разчитате на комуникацията, координацията и уменията си, за да изпълните своята мисия и изчезнете в сенките.

 

Технически характеристики:

  • Конзола: XBOXONE
  • Жанр: Stealth
  • Тип: Singleplayer / Multiplayer
  • Тип мултиплейър: CO-OP / Versus
  • Интернет връзка: Препоръчителна
  • Възрастова граница: 18+
  • Доставка от 1 до 3 работни дни
  • А, ако си луд фен на поредицата, тук можеш да видиш и колекцията ни от книги.

Напишете Вашето ревю

Assassin's Creed: Unity за Xbox One

Assassin's Creed: Unity за Xbox One

Париж, 1789. Френската революция превръща един великолепен град в място изпълнено с терор и хаос. Неговите каменисти улици са напоени с кръвта на обикновените хора, които са се осмелили да се надигнат срещу потисническата аристокрация.

Напишете Вашето ревю