За корпоративни клиенти

 

Обърнете се към LudLiSi.com, за да разчупим заедно приетите норми и да погледнем света през очилата на креативността!

Екипът ни ще ви предложи много щури продукти на преференциални цени, които ще разнообразят вашето събитие, промоция, интериор или продуктова гама. Нашите предложения ще представят вашата компания като новаторска, нестандартна и креативна. Излезте от утвърдените стандарти и бъдете различни, за да бъдете забелязани!

За рекламни и PR агенции предлагаме нестандартни продукти, които ще придадат уникалност на всяко събитие. Необичайните ни прибори, солници, форми за лед и чаши ще превърнат стандартния кетъринг в истинско приключение. За фирменото парти ви предлагаме да подарите страхотни офис пособия, които ще накарат служителите ви да се усмихват по-често на работното си място. За вашите корпоративни партньори предлагаме уникални бизнес подаръци, с които ще направите страхотно впечатление. Ако пък имате други щури идеи, които се нуждаят от малко помощ за реализация, ние отново сме насреща с богато портфолио от уникални продукти.

LudLiSi работи с много чуждестранни производители и може да внесе за вас продукти, които не фигурират в онлайн каталога ни, на преференциални цени. Ако се интересувате от продукт, който не е наличен на нашия уеб сайт, не се колебайте да ни изпратите запитване. Нашите колеги ще ви отговорят в най-кратък срок за възможности, срокове и условия за доставка.

С нетърпение очакваме да работим с вас, да обменим луди идеи и да превърнем света в едно малко по-пъстро и усмихнато място!

 

Екипът на LudLiSi.com

 

За повече информация:

Тел:   +359 2 408 4005
Тел:   +359 888 066 776
email: info@ludlisi.com