НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

LudLiSi Ви предлага няколо варианта, чрез които можете да заплатите своите поръчки:


1. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащате дължимата сума в брой на куриера при получаване на поръчаните продукти на посочен от Вас адрес или в офис на куриерската фирма. Препоръчваме Ви в присъствието на куриера да отворите пратката и да проверите дали съответства на вашата поръчка. При повредена пратка, куриерът изготвя констативен протокол. След изготвянето на протокола, моля, свържете се с нас, за да заменим поръчката Ви в най-кратки срокове. Левъл Ъп ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.


2. ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА ИЛИ ДЕБИТНА КАРТА ПРЕЗ СИСТЕМАТА PAY PAL

PayPal е онлайн система за разплащания с много висока степен на сигурност. Финансовите данни на купувачите не се предоставят на търговците. Паричните преводи са напълно безплатни за купувачите.

3.1.   Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да влезете с потребителско име и парола или да въведете данни за Вашата дебитна/кредитна карта, ако нямате регистрация.

3.2.   Необходимо е просто да следвате стъпките за заплащане през системата.

3.3.   Когато завършите и потвърдите плащането, то постъпва веднага по нашата сметка и ние можем да изпратим Вашата поръчка още същия ден.


3. БАНКОВ ПРЕВОД

Можете да заплатите своята поръчка и чрез банков превод. Информацията за банковата ни сметка е следната:

Алианц Банк България АД

БЦ Журналист

Титуляр: „Левъл Ъп ОД”

Валута: BGN

BIC: BUINBGSF

IBAN: BG28BUIN95611000339083

Като основание за плащане посочете номера на Вашата поръчка.

Важно: Трансферът на сумата обикновено отнема около 24 часа. Вашата поръчка се счита за приета, когато пълният размер на сумата постъпи по нашата сметка.