За LudLiSi.com
Онлайн магазинът за уникални подаръци и нестандартни джаджи

Лудите неща за твоята луда глава!

Все не намираш достатъчно оригинален подарък, с който наистина да зарадваш любимите хора? Когато търсиш нещо забавно и различно, винаги удряш на камък? Е, време е да спреш да се луташ! LudLiSi.com ти идва на помощ! Тук ще намериш много идеи за подарък за мъж, изненади за любимата и още много други подаръци за повод и без повод, за майтап и без майтап, с които ще зарадваш готините хора около себе си!

Лудият ни екип е приготвил оригинални подаръци за всеки – за любителите на бирата – страхотни халби, за дамите – нестандартни гланцове за устни, декоративни растения и още много подаръци за жени, за тези, които не могат да стават рано сутрин – луди чаши за кафе, за онези приятели работохолици – нестандартни офис пособия и още много други идеи. Не ни вярваш!? Убеди се сам и хвърли един поглед на сайта ни. :)

Ако пък си решил да се самозарадваш, тук можеш да откриеш много глезотийки, които да подариш сам на себе си. Направи живота си по-цветен, по-интересен и по-щур с нашите нестандартни предложения.

За да научаваш първи за нашите най-нови продукти и уникални промоции, регистрирай се в сайта, а ние ще те информираме чрез e-mail за всички нови и щури неща.

Приятно лудуване и пазаруване!

Онлайн магазинът www.ludlisi.com е част от фирма Левъл Ъп ООД, със седалище
гр. София, ул. Стефан Караджа №12 Г, ет.1,
Булстат: 201912261
ДДС номер: BG201912261
Можете да се свържете с нас на телефон: 02 408 4005 или +359 888 066 776.
Очакваме и вашите предложения, коментари и въпроси на имейл info@ludlisi.com.

Екипът на LudLiSi.com