УСЛОВИЯ И СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА


1. Получаване в нашия офис

  • Уважаеми клиенти, може да спестите разходите за доставка, като вземете поръчаните от Вас артикули в нашия офис на адрес: 
  • гр. София, ул. Стефан Караджа 12, вх. Г, ет.1, ап.3 (входът се намира от страната на ул. Дякон Игнатий).
  • За директна връзка, нашият телефон за контакти е: 02/408 4005 или 0888 066 776.
  • Работното ни време е всеки делничен ден от 9:30ч. до 18:00ч.

2. Получаване чрез куриер

  • Заявки за доставка се приемат всеки работен ден от седмицата до 17:00ч. Заявки получени след 17:00ч. се обработват и предават на куриер на следващия работен. 
  • Поръчки, приети в петък, се доставят в събота или понеделник, в зависимост от предпочитанията на клиента. Поръчки, направени през уикенди или официални празници, се обработват и изпращат на първия работен ден.
  • В случай, че клиентът е избрал метод на плащане различен от наложен платеж, за начало на поръчката се приема потвърждението от наша страна, че клиентът е заплатил стойността на поръчката си в пълен размер. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него.
  • Поръчките се изпълняват с куриерска фирма Real Delivery, освен ако клиентът изрично не е посочил, че желае да се използва друга куриерска фирма (напр. Speedy или Econt) при правенето на поръчката. В такъв случай клиентът плаща цената на куриерската услуга, която обикновено е по-висока от по-долу посочените фиксирани цени при използването на куриерска фирма Real Delivery.

 

Цени и срокове за доставка с куриери на Real Delivery и Econt (за страната)

  Цена  

Тип услуга

София

Страна 

 Приемане на заявка

"Врата-врата", на следващия работен ден

Econt

- 5.60 лв. До 17:00 часа

"Врата-врата", на следващия работен ден

Real Delivery

3.00 лв. - До 17:00 часа 
Фиксирана часова доставка
+/- 15 мин.
- -  -

Експресна доставка

до 2 час

13.20 лв. - До 15:00 часа

Експресна доставка

до 3 часa

  10.80 лв.  До 15:00 часа 

Експресна доставка

до 4 часа

9.60 лв.  -

До 13:00 часа

    Ако желаете доставка с фиксиран час или експресна доставка, моля посочете я при извършване на поръчката.

 

ПРИ РАЗМЕР НА ПОРЪЧКАТА НАД 100лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА!

 


  • За осъществяване на доставките Левъл Ъп ООД използва услугите на спедиторска фирма Real Delivery за град София и спедиторска фирма Econt за цялата страна. Приемането, пренасянето и доставката на круиерски пратки се извършва съгласнo Общите Условия на фирма Econt и Общите Условия на фирма Real Delivery. Левъл Ъп ООД не носи отговорност относно куриерската услуга.


Важно:

  • При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, е задължително клиентът  да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Левъл Ъп ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.