Червената шапчица

Пъзел с интерактивно мобилно приложение.

Представяме ви една вълнуваща игра от ново поколение, която ще ви изуми и пристрасти. Пред вас ще оживее в детайли една от най-любимите приказки на редица поколения - Червената шапчица!

Повече информация

ARLRRH

Наличност: Доставка до 3 работни дни

29,00 лв

Червената шапчица е пъзел с интерактивно мобилно приложение. Играта се състои от пъзел и приложение с добавена реалност. В кутията ще откриете картонен пъзел, състоящ се от 64 елемента, подходящ за деца над 3 годишна възраст. Изисква се само да имате мобилно устройство и правилно подреден пъзел, за да стартирате приложението с добавена реалност. Чрез мобилното устройство пред вас ще оживеят приказните герои от емблематичната приказка Червената шапчица. Играещият може да разглежда всяка сцена от различни перспективи, движейки мобилното устройство или пъзела. Като мобилното устройство може да бъде приближавано или отдалечавано, в зависимост от нивото на детайл, който искате да видите. За повече информация, можете да посетите: http://bit.ly/2hBqpVU.

Готови ли сте за едно приказно изживяване?

Какво трябва да направите:

След като наредите пъзела, трябва да заредите приложението. Стартирайки „Червената Шапчица – Пъзел с Добавена Реалност“, ще се включи камерата на вашето устройство. Насочете камерата към изображението на пъзела и приказката ще оживее пред вас под формата на 3D холограма. За да бъде играта активна, се изисква камерата на мобилното устройство да бъде непрекъснато насочена към пъзела.

Мобилно приложение:

  • Abdroid: Мобилното приложение “Червената Шапчица Пъзел с ДР“ за Android платформата можете да изтеглите безплатно от уебстраницата на Google Play.
  • iOS:  Мобилното приложение “Червената Шапчица – пъзел с добавена реалност“ или чрез Демо приложението.

Важно: Мобилното Приложение не може да работи без пъзела!

Минимални изисквания:

  • Apple устройства, използващи iOS 6.0: iPhone 4S, iPad2, iPod Touch 5th Gen или по-висок клас от изброените.
  • Устройства с Android 4.0 с предна и задна камера, и ARMv7 процесор или по-висок клас от изброените. 

Добавена реалност

(Augmented Reality или AR) е иновативна технология, която осъществява взаимодействието между реалния свят и дигиталното съдържание. Компютърните обeкти могат да бъдат видени в реалния свят. Проектирането е характерно за смартфони, таблети и компютри. Технологията добавена реалност е едно уникално преживяване, в което потребителят не е ограничен в рамките на виртуалната реалност. Взаимодействието на реалния свят е вече факт, като същевременно с това се използват дигиталните технологии.

Напишете Вашето ревю

Червената шапчица

Червената шапчица

Пъзел с интерактивно мобилно приложение.

Представяме ви една вълнуваща игра от ново поколение, която ще ви изуми и пристрасти. Пред вас ще оживее в детайли една от най-любимите приказки на редица поколения - Червената шапчица!

Напишете Вашето ревю